Kapacita pro rok 2012/2013

Hlásíme plnou kapacitu

Na školní rok 2012/2013 je naše zařízení obsazeno. Vzhledem k velmi zvýšenému zájmu jsme plně obsazeni již od září 2012. Dále na zařízení evidujeme 37 nevyřízených žádostí o přijetí do tohoto školního roku. Bohužel většinu z nich nebude možné kladně vyřídit.

Aby nedocházelo k nepříjemným překvapením pro rodiče, je důležité si uvědomit, že jesle přijímají děti na školní roky v návaznosti na mateřské školy a základní školy. Je tedy jasné, že nejvíce míst se uvolní v srpnu, kdy velká část dětí opouští naše zařízení a postupuje do mateřských školek. Pokud je zařízení již v září zaplněno v průběhu školního roku, je už velmi nepravděpodobné, že se nějaké místečko uvolní. Dále je důležité si přečíst „Zásady přijímání dětí do zařízení“- hlavně bod „b“ číslo 1a 2. Není možné v zařízení držet volné místo a čekat na pozdější nástup dítěte, proto si rodiče musí dobře rozmyslet délku rodičovského příspěvku a návrat do zaměstnání.

Podobnou situaci předpokládám ještě pár příštích let, proto rodiče nezapomeňte si včas podat žádost o přijetí do zařízení na příští školní roky, pokud předpokládáte, že budete potřebovat využít naše služby.

20.7.2012                                                                                                                   Andělová J.

Komentáře jsou uzavřeny

Nelze přidávat komentáře.